Viswater

Oostvest

Oostvest:

De Oostvest ligt rondom het centrum van Goes en is het grootste water van de vereniging.
Aan de parkzijde is het mogelijk te vissen. Het is niet toegestaan aan de wegzijde te vissen.
De dieptes variƫren van ongeveer 1 meter tot 1.5 meter. Op dit water worden ook competitiewedstrijden gevist.
Het bestand bestaat voornamelijk uit veel kleine voorn, karper, baarsjes en snoek. In het voorjaar van 2022 is het bestand aangevuld met 20 spiegelkarpers tussen de 2 en 3 kilo en een 30-tal snoekjes tussen 30- en 40 cm (zie foto's)

Westvest

Westvest:

De naam zegt het al, de Westvest ligt aan de westzijde van het centrum. De dieptes hier zijn tussen de 1 meter en de 1.5 meter.
Hier mag aan beide zijden gevist worden. Het bestand bestaat uit voorn, baarsjes, karper en grote brasem.
Helaas is het hier niet meer toegestaan in de zomermaanden om nachten te vissen.

Bananenveste

Bananenveste:

Vroeger stond op de hoek van de Middelburgsestraat en de Westsingel een bananenpakhuis. Vandaar de naam van deze veste. Er zijn 2 goed begaanbare steigers aanwezig om vanaf te vissen. Uiteraard mag er ook naast de steigers gevist worden.
De dieptes hier variƫren van 1 meter tot 1.3 meter. Het bestand bestaat voornamelijk uit voorn, karper en brasem.

Parkvijver

Parkvijver:

In het park 'Valckeslot' ligt de parkvijver. Hier ligt een mooie vissteiger van bijna 20 meter lang. Er mag overal gevist worden.
Het bestand bestaat uit voorn, karper en baars. In januari 2022 zijn er 5 spiegelkarpers uitgezet van ongeveer 2.5 kilo per stuk.

Hertenkamp Goes-Zuid

Hertenkamp Goes-Zuid:

Dit water ligt aan het hertenkamp in Goes-Zuid. Het is goed te bereiken via de Populierenstraat. Het is een leiding van 600 meter lang. De diepte hier ligt tussen de 1 meter en de 1.2 meter. Hier worden wedstrijden gehouden voor de competitie. Het is ook vooral een jeugdwater. Er zit volop grote en kleine voorn, brasem en karper in alle formaten. In het voorjaar van 2022 is er in het Hertenkamp, Kastanjestraat en Appelstraat totaal 110 kilo aan vis uitgezet. Voornamelijk voorn, tot wel 300 gram zwaar.

Kastanjestraat Goes-Zuid

Kastanjestraat Goes-Zuid:

Dit water ligt aan de 'ijsbaan' in Goes-Zuid. Het is goed te bereiken via de Kastanjestraat. Het is een leiding van 400 meter lang. De diepte hier ligt tussen de 1 meter en de 1.3 meter. Hier worden wedstrijden gehouden voor de competitie. Het is ook vooral een jeugdwater. Er zit volop grote en kleine voorn, brasem en karper in alle formaten. In het voorjaar van 2022 is er in het Hertenkamp, Kastanjestraat en Appelstraat totaal 110 kilo aan vis uitgezet. Voornamelijk voorn, tot wel 300 gram zwaar.

Appelstraat Goes-Zuid

Appelstraat Goes-Zuid:

Dit water ligt bij de flat 'Bongerd' in Goes-Zuid. Het is goed te bereiken via de Appelstraat. Het is een leiding van 300 meter lang. De diepte hier ligt tussen de 1 meter en de 1.3 meter. Het is ook vooral een jeugdwater. Er zit volop grote en kleine voorn, brasem en karpertjes. In 2009 is hier een proef gedaan met een uitzet van kruiskarpers. In het voorjaar van 2022 is er in het Hertenkamp, Kastanjestraat en Appelstraat totaal 110 kilo aan vis uitgezet. Voornamelijk voorn, tot wel 300 gram zwaar. Hier worden in 2022 weer wedstrijden gehouden voor de competitie.